Klantenpaneel I Mail ons: bas@one4web.nl

Hosting

Ook uw domeinregistratie en hosting (webruimte verhuur) verzorgt One4Web.nl tegen scherpe tarieven en 100% service. Shared Webhosting van One4Web is hosting voor bedrijven en particulieren die hoge eisen stellen aan internet toepassingen maar niet belast willen worden met de hoge kosten van systeembeheer en een eigen infrastructuur. Met Shared Hosting hebt u de beschikking over voldoende webruimte en dataverkeer op een virtual webserver gehost in een Nederlands datacenter.

Op aanvraag kan One4Web ook een VPS (Virtuel Personel Server) hosten. Deze VPN is alleen voor websites die enorm veel eisen. Voorbeelden zijn websites met extreem veel bezoekers en video/fotomateriaal. Prijzen van een VPS vanaf € 649 per jaar.

Alle tarieven zijn exclusief BTW. Facturen altijd per jaar en vooraf, contracten worden aangegaan voor één jaar.

Brons Zilver Goud
Pakketten €34.95
per jaar!
€44.95
per jaar!
€79.95
per jaar!
Schijfruimte 1 GB 3 GB 5 GB
Dataverkeer 5 GB 10 GB 30 GB
Incl domeinnaam
MySQL-databases 1 5 Onbeperkt
E-mail adressen 5 Onbeperkt Onbeperkt
Webmail
Mail op smartphone
bestel Bestel Bestel

*Upgrade: €60 per jaar voor iedere 5GB extra schijfruimte.

Domeinnamen

Domein verhuizen € 4.95 Extra domeinen € 12.95 (.NL; .BE; .EU; .COM; .NET; .ORG; .BIZ; .NAME; .INFO)

*Alle hosting pakketten zijn incl één GRATIS domein, bij afsluiting van een hostingpakket kunt u meerdere domeinen extra bestellen.

Verhuizen

Als u een domeinnaam naar One4Web.nl wil verhuizen hebben we een verhuistoken nodig. Deze token (code) moet u opvragen bij uw huidige provider. U moet tevens melden dat u vernemend bent uw domeinnaam te verhuizen. Vergeet niet uw domeinnaam en/of hosting op te zeggen bij de huidige provider. Kosten voor een verhuizing naar One4Web.nl kost eenmalig €4.95

Onderhoud uitbesteden

One4Web.nl kan u totaal ontzorgen. Met een onderhoudspakket zorgen wij ervoor dat u altijd een recente back-up achter de hand heeft voor het geval er een probleem ontstaat. We zorgen ervoor dat uw CMS altijd voorzien is van de laatste updates.

U betaald een vast bedrag per maand, krijgt er gratis minuten ‘arbeid’ bij en de hosting kosten zijn inclusief.

Klik hier om de pakketten te bekijken.

 

 

 

© Copyright 2001 - 2013 One4Web.nl Goed in betaalbare internet oplossingen!   Klantenpaneel